Anasayfa

Eyüpsultan 3. Çocuk Kitapları Fuarı kapılarını açıyor! Öğrencilere kitap çeki hediye

7 months ago
Hasan Civelek

Eyüpsultan Belediyesi tarafından çocukları kitap okumaya teşvik edecek ve eğitimlerine büyük katkı sağlayacak Eyüpsultan 3. Çocuk Kitapları Fuarı kapılarını açıyor.

Çocukların kitapların büyülü dünyasına yolculuk yapacakları, sevdikleri çocuk kitabı yazarları ile buluşacakları Çocuk Kitapları Fuarı, 22 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında Zal Mahmut Paşa Külliyesi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenecek.

ÇOCUKLAR, İMZA GÜNLERİNDE SEVDİKLERİ YAZARLARLA BULUŞACAK

Katılımcı yazarların imza günleri, seminerler, çocuk etkinlikleri ile festival havasında geçecek olan Çocuk Kitapları Fuarı’na 60 yakın yayınevi katılırken 40’tan fazla yazar imza günleri ve söyleşilerle çocuklarla buluşacak.

HAFTA SONLARI ETKİNLİKLER VE SEMİNERLER DÜZENLENECEK

Haftasonları düzenlenecek olan Masal Atölyesi, Suat Veral’le Hacivat – Karagöz, Jenny Molendyk Divleli Hep Birlikte Kitabını Anlatıyor, Oğuz Saygın’la Oyunlarla Dikkat Geliştirme ve Sıradışı Düşünme, palyaço ile yüz boyama etkinlikleri ile çocuklar 10 gün boyunca aileleriyle birlikte hem eğlenecek hem de kaliteli zaman geçirecek.

Festivalde ayrıca hafta sonları 15:00 – 17:00 saatleri arasında Saliha Erdim, Beyhan Budak, Kemal Sayar ve Şermin Yaşar’ın da katılımlarıya seminerler düzenlenecek.

ÇOCUKLAR, OKULLARINDAN ALINIP FUAR ALANINA GÖTÜRÜLECEK

Eyüpsultan Belediyesi tarafından okullarından alınacak olan öğrenciler 22 – 29 Eylül tarihleri arasında 10:00 – 11:00 – 13:00 ve 14:00 saatlerinde 250 kişilik gruplar halinde fuar alanına götürülecek.

50 TL DEĞERİNDE KİTAP ÇEKİ HEDİYE EDİLECEK

Fuar süresince ilçedeki okullardan öğretmenleriyle birlikte gelen bütün çocuklara ise 50 TL değerinde kitap çeki hediye edilecek.

FUAR, KAPILARINI 22 EYLÜL CUMA GÜNÜ AÇIYOR

22 Eylül Cuma günü saat 14:00’te ilçe protokolü ve öğrencilerin katılımlarıyla kapılarını açacak olan 3. Çocuk Kitapları Fuarı, 10 gün boyunca 09:00 – 20:00 saatleri arasında kitapseverler tarafından gezilebilecek.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.